Nordic Gaming

Nordic Gaming

Hvis du går op i gaming og elektronik, er det oplagt at købe nogle gode produkter fra Nordic Gaming. De sælger blandt andet specialstole, som er designet således, at de er gode og behagelige at bruge i mange timer ad gangen. Dette er et must, hvis du går meget op i gaming og skal spille turneringer eller lignende, som varer i mange timer.

På Superprice.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af forskellige stole og borde fra Nordic Gaming. Vi har en bred variation, så du altid kan finde den perfekte farve og stil til dig. Du får altså et let og overskueligt overblik over de forskellige Nordic Gaming produkter, vi tilbyder.

Derfor er det vigtigt med det rette gaming udstyr

De fleste gamere ved, at gaming kan være en seriøs sport. Derfor er det ligesom ved alle andre sportsgrene enormt vigtigt, at du har det rette udstyr.

Hvis du skal sidde og game i mange timer ad gange, skal du gerne have en stol, som kan holde til det. Der er stor forskel på en almindelig kontorstol og en stol som er særligt designet til gaming. Du kan derfor få meget mere ud af dine gaming oplevelser med bla en Nordic Gaming stol samt andre gaming produkter fra Nordic Gaming generelt.

Nordic Gaming

Nordic Gaming er et dansk mærke grundlagt i 2017 og er et brand der arbejder mod at skabe de mest komfortable produkter, der lever op til kravene fra alle gamere.

Nordic Gaming er opdelt i to separate mærker: “Nordic Gaming” og “Nordic Active”.

Hvor Nordic Gaming har specialiseret sig i gaming stole, skriveborde (både gaming borde og almindelige), stoleunderlag og mus er Nordic Active et brand med fokus på “aktivitet” og inkluderer bla aktivitetsure mm.

Dette populære nordiske brand er produceret i god dansk kvalitet med et twist af nordisk design og alle stole, borde og gaming udstyr generelt, er testet for at sikre gameren den bedste oplevelse.

Nordic Gaming gamerstole til børn

Som en af de første producenter af gaming stole, har Nordic Gaming udviklet en stol perfekt til børn fra 6-12 år.

Børn der gamer er et segment i vækst – og derfor blev Little warrior gamingstolen født.

Little warrior er den perfekte gamer stol til børn, hvor størrelsesforhold, ergonomi og pasform, sidder lige i skabet.

Hvis du går op i gaming – og god dansk kvalitet, så skal du kigge lidt nærmere på Nordic Gaming.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv