Legetøj

Legetøj

Nerf-patroner

Skal du ud og slås med foam blaster, får du brug for patroner – masser af patroner. Afhængig af din gun, kan du også få brug for ekstra magasiner, så du altid har direkte acces til din ammunition. Netop det finder du her i udvalget af tilbehør til Nerf guns.

Patroner til Nerf guns

Du ved, at de andre har patroner nok. De gemmer sig i området, og de er kun ude på én ting – at ramme dig, så de selv står tilbage som vinderen. Adrenalinen pumper, og du vil også gerne vinde kampen. Måske for første gang – eller måske skal du fastholde din position som den stærkeste foam blaster-kæmper.

Så er der én ting, som er vigtigere end alt andet – og det er, at du har patroner nok til din Nerf gun. Mangel på ammunition er det farligste i en battle.

Nerf gun-briller

Når du har sikret dig, at du ikke pludselig løber tør for ammunition, så du skal til at samle de andres Nerf-patroner op fra jorden, skal du tænke på din sikkerhed. Her er øjnene det vigtigste. Selvom skumpatroner er bløde og ikke gør ondt, kan de godt gøre skade på dine øjne. Så et par gode Nerf gun-briller, som ikke falder af, når du bevæger dig, er vigtige.

Sørg for at vælge briller, som ikke generer dit udsyn. Du skulle jo nødig overse en fjende, som sniger sig ind på dig fra en uventet kant. Dine Nerf gun-briller skal også slutte forholdsvis tæt til dit ansigt, så patronen ikke kan slippe ind mellem brillen og ansigtet og ramme dit øje.

Et skadet øje kan betyde, at du ikke længere kan kæmpe med foam blaster – ja, og så er også skidt for dit liv uden for the battle field.

Tag din næste Nerf battle til nye højder med ekstra tilbehør

Dit outfit skal beskytte dig og skræmme dine modstandere. Og så skal du have plads til alle dine mange Nerf-patroner på en let tilgængelig måde. I kampens hede må det ikke være svært at få ladt din Nerf gun igen, så det rigtige udstyr til din ammunition kan betyde forskellen på liv og død.

Tjek vores Nerf gun-tilbehør, før du går i krig næste gang. Du skal jo gerne stå tilbage som den sidste levende foam blaster fighter.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv