Gadgets til bilen

Gadgets til bilen

Fede gadgets til bilen

Bilen er menneskets bedste ven, siger man. Hvis du er enig i det, ved du også, at der findes de fedeste gadgets til bilen, og at du nyder din bil og får større køreglæde, jo federe gadgets du har.

Nogle bilgadgets har ren pyntefunktion. De pimper din bil op, så den fremtræder lækker og indbydende. Andre har vigtige og sjove funktioner. Måske har du gadgets, som øger din køreglæde ved at du bedre kan høre din yndlingsmusik eller tale i håndfri telefon. Måske har du lækkert lys i afdæmpede farver forskellige steder i bilen, så øjnene bliver mindre trætte, når du kører om natten.

Alarm ved fartkontrol

En af de vigtigste gadgets i bilen er en alarm, som advarer dig om fartkontrol. Hvis der er en fotofælde i nærheden, bliver du advaret, så du kan nå at sikre dig, at du ikke kører for stærkt forbi.

På den måde slipper du for fartbøder, hvis du skulle komme til at træde lidt for hårdt på gaspedalen indimellem.

Din næste gadget til bilen

Har du tænkt over, hvilken gadget til bilen du skal investere i næste gang?

  • Skal den øge sikkerheden?
  • Skal den gøre din bil mere lækker for dine passagerer?
  • Skal den gøre din bil mere behagelig for dig selv?

Uanset, om du vælger det ene eller det andet, skal du tænke på, at din bil er en del af din identitet. Når du køber gadgets til bilen, viser du, hvem du er.

Nogle bilgadgets ses udefra. Det kan være smukke eller sjove stafferinger, ekstra lyseffekter, forkromede detaljer eller noget helt andet.

Måske har du pimpet dit udstødningsrør eller endda sat lys under bunden?

Indvendige gadgets til bilen

Det vigtigste er bilens sikkerhed. Når du vælger indvendige gadgets til bilen, skal du tænke over, at de forbedrer dine køreevner eller din kørekomfort og dermed din og dine passagerers sikkerhed. En vigtig mulighed er en alarm, som giver dig signal ved fartkontrol. Den hjælper dig til at holde den rigtige hastighed.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv