Aktivitetstrackere & smartwatches

Aktivitetstrackere & smartwatches

Følg med i din motion og bevægelse med en aktivitetstracker. Brug den både til sport, motion og blot i det daglige. Tjek, om du når dine 10.000 skridt om dagen.

Hvilken aktivitetstracker skal du vælge?

Udvalget er stort og mulighederne mange, så det vigtigste er, at du vælger en aktivitetstracker, som måler de ting, der interesserer dig. Og det gør den kun, hvis du har lyst til at have den på, når du skal tjekke din aktivitet.

Derfor er det vigtigt, at du overvejer de situationer, hvor du skal bruge din aktivitetstracker.

Hvis det primære formål er at have en skridttæller, som følger din bevægelse dagen igennem, kan du i høj grad vælge efter udseende og komfort. For da er det vigtigt, at du har lyst til at blive set med den på, og at den ikke generer dig i din dagligdag.

Mere end en skridttæller

Skal du bruge din aktivitetstracker til at overvåge din puls i forhold til dit bevægelsesmønster, kan du have stor glæde af at kigge på, hvilke data du kan trække ud af den, og hvordan disse data præsenteres.

Nogle aktivitetstrackere egner sig bedre til bestemte sportsgrene end andre. Sørg for at den ikke generer dig i din sportsudøvelse, og at den ikke kommer i vejen og bliver ødelagt. Skal du måle din aktivitet på vandet, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en vandtæt aktivitetstracker.

Aktivitetstrackere med pulsmåler og gps

Du vil sikkert gerne koble din aktivitetstracker op med din mobil via bluetooth. Nogle modeller er reelt et smartwatch, som giver dig adgang til hele din mobils funktionalitet, mens den samtidig måler din aktivitet.

Andre har alle de nødvendige funktioner såsom pulsmåler, skridttæller, gps-tracker og så videre i sig selv. Disse modeller er typisk lidt større, så hvis du dyrker idræt, hvor vægten af din aktivitetstracker har betydning, bør du være opmærksom på kun at få de funktioner med, som du skal bruge.

Det er populært at tracke sin aktivitet, og med det rigtige device kan du sammenligne dine præstationer med dine venner – og du kan først og fremmest holde øje med dit eget helbred.

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
Kurv