Fodbold lamper

Fodbold lamper

Fodboldlampe

Er du ægte fan, så kan du ikke undvære en lampe i 3d, som repræsenterer din favoritklub. Den giver den rigtig stemning hvor som helst i et dedikeret fodboldhjem. Stil din fodboldlampe sammen med dine andre fan-ting, eller giv den hæderspladsen i stuen, hvor den kan kaste et elegant skær over stemningen – uanset om kampen er i gang, eller om du venter på den næste.

Fodboldlampe i 3d

Din fodboldlampe er udformet i klar akryl, som belyses nedefra. Det giver en lækker 3d-effekt, hvor klublogoet nærmest fremtræder svævende. Så er dine gæster aldrig i tvivl om, at de er kommet ind i et hjem, som støtter netop din klub. Og du kan selv hele tiden glæde dig over, at du har yndlingsklubben helt inde i dit hjem.
Lyset kan justeres i adskillige farver, så din fodboldlampe kan være med til at tilføre præcis den stemning, som du ønsker i rummet. Og bruger du din 3d fodbold lampe som natlampe, kan du dæmpe lyset, så du bare lige kan orientere dig, hvis du vågner i løbet af natten.

Lampe til børn og voksne, som elsker fodbold

Fodboldlampen egner sig både til børn og voksne, for den energibesparende LED-teknologi gør, at den ikke bliver varm at røre ved. Så har du et barn, som er vild med en fodboldklub, kan du glæde ham eller hende med et lysende logo på værelset.

En fjernbetjening gør, at lampens lys kan justeres fra sengen, eller hvor du ønsker det. Når I ser fodbold i fjernsynet, kan I have lampen til at stå ved skærmen, så I ikke glemmer, hvem I holder med.

Lad den lyse i klubfarven, eller hån modstanderen ved at stjæle deres farve til din klubs logo.

Fodboldlampe med LED

Lyskilden i din fodboldlampe er energibesparende LED, så du kan roligt lade den brænde hele natten, hvis du eller dit barn har brug for orienteringslys. Den bliver ikke varm.

Tjek vores udvalg af 3d fodboldlamper. Vi har lamper fra flere store internationale klubber, så mon ikke din klub også er repræsenteret? Nogle af klubberne har vi endda i flere versioner.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv