Gadgets til mobilen

Gadgets til mobilen

Gadgets til mobiltelefon

Når din mobil skal bruges til meget andet end bare at være en mobil, har du brug for gadgets. Der findes forskellige gadgets, som giver ekstra værdi til mobilen. Med det rigtige tilbehør kan din mobil gøre ting, som du ellers har brug for langt mere avanceret udstyr til.

Selfiestangen er en oplagt gadget

Med en selfiestang giver du dig selv nye og flere muligheder for at tage fede billeder med din mobil. Har du set selfies, hvor du ser anstrengt ud, fordi din arm ikke er lang nok til at få alle med på billedet. Det problem løser du med en selfiestang, som derfor er en af de vigtigste gadgets til mobilen.

Men selfiestangen er ikke blot kongen af gadgets til telefon. Med den i hånden kan du også få langt bedre billeder af bygninger og andre sights, når du er på ferie. Du kan ganske enkelt løfte din telefon op over de andre turister, så du kan fotografere det, du vil, og ikke blot de andre turisters rygge – og mobiler.

Selfiestangen giver dig også adgang til at fotografere steder, hvor du ellers ikke kan komme. For eksempel kan du tjekke undervognen på din bil eller et problem bag dit køleskab. Så blandt gadgets til mobilen kommer selfiestangen ind på en førsteplads.

Fotostativ med mobilholder

Af andre gadgets til telefon er et fotostativ – en såkaldt tripod – også et fantastisk supplement. Nu kan du lade din telefon stå og optage, mens du holder oplæg, tager et gruppebillede eller danser.

Du kan tage billeder og videoer, som bliver skarpere og mindre rystede, fordi fotostativet er den gadget til mobilen, der sikrer dig fuld kontrol over stabiliteten.

Hvorfor tror du, professionelle fotografer placerer deres kameraer på en tripod? Det er naturligvis fordi de ved, at sådan får man de bedste billeder. Det gør du også med et telefonstativ.

Den ultimative gadget til mobilen

Selfiestangen og tripoden kombineret med en gimbal stabilisator gør andre gadgets til din telefon unødvendige. Du får simpelthen fordelene fra de andre gadgets og kombinerer dem med en højteknologisk stabilisator. Det giver en smooth bevægelse i dine videoer, så de kommer til at fremstå professionelle og af høj kvalitet.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv