AirPods

AirPods

Opladeetui til AirPods og AirPods Pro. Beskyttelsescovers til AirPods og AirPods Pro opladeetuier

Apple Airpods er lynhurtigt blevet en af de mest populære høretelefoner i Danmark og har sat nye standarder for hvad trådløse In-ear høretelefoner skal kunne og hvordan de skal se ud.
Som altid er designet helt i top og med bløde lækre kurver og former er de (som altid) first movers på produkter som folk ikke vidste de ikke kunne leve uden.
Derfor er det også ærgerligt hvis man ikke passer på dem.

Har du allerede Airpods eller Airpods Pro – men har smidt dit Airpods opladeetui væk, så er det ikke en katastrofe.
For på Superprice.dk finder du Airpods opladeetuier til både de ældre varianter og de nye Airpods Pro modeller, til en billig penge i top kvalitet.
Alle vore opladeetuier til Airpods er med SYNC, hvilket vil sige at du kan synkronisere med telefonen. Det lyder som en selvfølgelighed, men mange af disse Airpods opladnings cases på markedet er faktisk uden SYNC og kan derfor kun oplade dine Airpods.
Ønsker du de samme funktioner som du er vandt til, skal du bestille AirPods opladningsetui til opladning af dine AirPods. MED sync. hvis du har de ældre varianter af Airpods – og AirPods Pro opladningsetui. Oplad dine AirPods Pro. MED sync. hvis du har de nye udgaver – altså Airpods Pro modellerne.

På alt udstyr, beskyttelse og tilbehør til Airpods og Airpods Pro, har vi dag til dag levering, så du ikke behøver vente længere end nødvendigt på dit nye køb.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv