Havit Høretelefoner og Earbuds

Havit Høretelefoner og Earbuds

Havit høretelefoner og earbuds

Hos superprice.dk har vi et stort udvalg af høretelefoner og earbuds. Produkterne har unikke features, så du har rig mulighed for at finde nogen, der kan lige præcis det, du ønsker.

Flere af varianterne er lette og har bløde silikonepuder til dine ører. De ergonomiske designs, med justerbare hovedbøjler og gennemtænkte earbuds, sørger for, at det næsten er umuligt at tabe høretelefonerne eller sine earbuds. Nogle af produkterne kan afspille musik i op til 18 timer og har en rækkevidde på op til 10 meter. Hvis du er på tur med en ven eller kæreste, og I gerne vil høre musik sammen, kan vi også tilbyde trådløse høretelefoner, som parvis kan forbindes til en musik-device.

Lever du en aktiv hverdag?
Vi har også earbuds og høretelefoner til aktive mennesker. Du kan blandt andet finde vandtætte sport-headset, og vi har også produkter der er gode til løb eller cykling. Når man skal ud og præstere, må teknikken gerne være i orden. Det kan være demotiverende, hvis lyden driller, eller hvis dit headset falder ud, fordi du sætter farten op.
Find en ordentlig og behagelig lyd til dine øre. Det fortjener de!

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv