Gaming mus

Gaming mus

Gamingmus

Her på siden finder du din nye gamingmus. Hos Superprice er hele vores udvalg af gamingmus i højeste kvalitet efter markedets bedste standarder. Du kan glæde dig over en teknisk overlegen gamingmus, der både er ergonomisk i brug og behagelig at hvile hånden på, og som samtidig er både smart og hurtig. Find den gamingmus, der passer til dit behov og præferencer.

Gamingmus til enhver der elsker spil

Når du gamer mange timer i træk, er det vigtigt, at din mus ligger godt i hånden og ikke bidrager til ømhed og smerter i led og muskler. De gamingmus, du finder her hos Superprice, er alle designet, så de belaster hånden mindst muligt og i stedet giver et godt greb, der føles behageligt, når du bruger den.

Foruden det ergonomiske design, er det også værd at overveje dens udseende og tekniske features. I vores sortiment har vi både mus, der er sorte og neutrale, og så fører vi de helt særlige og seje gamingmus med baggrundsbelysning, der giver en ekstra dimension til din gamingoplevelse. Flere af musene har endda RGB teknologi, der giver dig lov til at bestemme farven på lyset!

Derudover finder du både trådløse gamingmus og modeller med ledning, samt forskellige sidepaneler og justerbare DPI-indstillinger.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv