USB-A

USB-A

Hvis du har planer om at forbinde to af dine enheder, som begge har en standard USB-A-port, skal du have fat i et USB-A-kabel. USB-A-kabler er USB-kabler, som kan forbinde forskellige enheder, der begge har en USB-port, hvilket er tilfældet i en lang række forskellige enheder – som eksempelvis computere.

USB-A-kabler er således ikke til at komme udenom, når der skal overføres video, billeder, lyd eller andet data mellem dine enheder, der kommer med USB-A tilslutningsmuligheder.

USB-A kabler i høj kvalitet

Her hos Superprice.dk finder du en lang række forskellige USB-A-kabler, som kan give dig lynhurtig og stabil dataoverførsel mellem dine enheder.

Vi sælger et væld af forskellige USB-A-kabler i rigtig høj kvalitet, så du altid får et pålideligt produkt, der kommer til at give dig lige netop det, du forventer.

Vores udvalg af USB-A kabler spænder bredt, hvorfor du finder kabler i mange forskellige længder, mens også variation på farve og andre designelementer kan findes lige her på siden.

Her på siden finder du desuden også USB-A-adaptere, der giver dig mulighed for at konvertere din USB-A-port i din computer til eksempelvis micro-USB, AV, USB-C og meget andet.

Mobil, PC og tablet tilbehør

Mobil, PC og tablet tilbehør

Mobil, PC og tablet tilbehør

Mobil, PC og tablet tilbehør

Mobil, PC og tablet tilbehør

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv