PlayStation 3 controllere

PlayStation 3 controllere

Trådløse PlayStation 3 controllere.

Mangler du en billig PS3 controller? Vi kender alt til det, at sætte sig til rette og skal til at spille det helt nye fede spil – og så virker PS3 controlleren ikke. Eller man skal spille multiplayer – og så har man én PS3 controller for lidt. Bekymringerne er ovre. Vore trådløse PS3 controllere er af den bedste kvalitet med funktioner som trykfølsomme knapper, SIXAXIS bevægelsesfølsom teknologi så du mærker hver eneste bevægelse samt Bluetooth-teknologi til trådløst gameplay. Vi har prisgaranti på alle vore PS3 controllere samt alle farver og modeller, på eget lager, så vi kan garantere dag til dag levering.

Billig PlayStation 3 controller uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi har forhandlet PS3 controllere i gennem mange år og har derfor testet og afprøvet utrolig mange forskellige varianter af PlayStation 3 controllere. Da vi ikke syntes at man nødvendigvis skal gå på kompromis med kvaliteten, når man gerne vil spare nogle penge, har vi udvalgt nogle gode PS3 controllere, hvor kvaliteten er i orden. Så du kan roligt bestille en billig PlayStation 3 controller i god kvalitet, hos os.
Vi har desuden Prisgaranti, dag til dag levering samt 14 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds.

PlayStation 3 controllere til enhver smag.

Leder du efter en lidt fræk og anderledes controller, har vi dem i mange forskellige farver. Sørg for at sikre dig at du også har en controller til 2 player (eller multiplayer) spil, når vennerne kigger forbi. Vore PS3 controllere har alle de fede funktioner og føles bare lækker at spille med.

Bestil din PS3 controller i dag, så kan du have den allerede i morgen.

SUPERPRICE.DK

Tryggevældevej 152
2700 Brønshøj
cvr nr.: DK-33737300
____________________

KUNDESERVICE
Tlf. +45 70 239 239
Skriv til os:  info@superprice.dk
____________________

© Copyright - superprice.dk
Credit cards
0
Kurv