Søg efter produkter
Produkter
100% dansk webshop

Information
  • Om Superprice.dk
  • Om vores priser
  • Købsbetingelser
  •   Persondatapolitik
  •   Reklamationsret
  •   Forsendelse
  • E-mærket
  • Anmeldelser
  • Prisgaranti
  • Betaling via ViaBill
  • EAN-køb
  • Erhvervsaftale
  • Afhentning af varer
  • FAQ
  • Opsætning og montering af wallstickers.
  • i12 TWS manual på dansk: Hvordan bruger jeg i12 TWS earbuds?
  • Dansk manual til LED vækkeur i flot træ-design
  • Kontakt
  • Købsbetingelser


     

    BESTILLING
    www.superprice.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

    Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.
    Priserne er dagspriser.

    Der tages forbehold for udsolgte varer og længere leveringstid i spidsbelastede perioder.

    Når du handler med www.superprice.dk indgås aftaler på følgende sprog:
    - Dansk

    Der er mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@superprice.dk


    BETALING

    www.superprice.dk kan der betales med:

    Dankort,
    eDankort,
    Visa,
    Visa-Electron,
    MasterCard,
    Maestro,
    American Express,
    Diners Club,
    og JCB.

    Bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

    Der tages ikke gebyr ved betaling på www.superprice.dk

    Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
    Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.superprice.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
    Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.superprice.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

    FRAGT
    Forsendelse koster altid kun 35,- uanset hvor meget du bestiller (til alle adresser i Danmark).

    Pakkerne sendes altid til nærmeste PostNord/GLS pakkeshop (dette vælger du selv, ved bestilling).

    Dog kan man godt vælge at få pakken sendt til privatadressen eller til en erhvervs adresse, mod et tillæg i prisen (dette kan ses ved bestilling).

    Der leveres til adresser i, foruden Danmark også til Grønland (momsfrit)og Færøerne (momsfrit).

    Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privatadresse, firmaadresse/arbejdsplads eller til nærmeste PostNord/GLS pakkeshop.
    Forsendelsen sker med Post Nord eller GLS (dit valg). 
     

    Du vil altid modtage en e-mail, når varerne er afsendt fra lageret.

    Ved gratis forsendelse, sendes bestillingen til nærmeste PostNord/GLS pakkeshop - også selvom der står din adresse som leveringsadresse.


    FORTRYDELSESRET
    Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
     
    Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
     
    Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
     
    Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@superprice.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du har fået sendt på mail ved afsendelse af din ordre eller som du finder nederst i handelsbetingelserne.
    Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


    Fortrydelse af en del af købet

    Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

    Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


    Returnering.

    Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
    Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

     

    Varens stand, når du sender den tilbage.

    Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

    Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

    For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

    Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

    Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

     

    Tilbagebetaling af købsbeløbet.

    Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

    I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, eller ekstra tilvalg af services i forbindelse med forsendelsen, fratrækkes dette købsbeløbet.

    Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

    Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

     

    Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.


    Varen sendes til:
    Superprice
    Tryggevældevej 152
    2700 Brønshøj
     
    Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

    Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.



    UAFHENTET FORSENDELSE ELLER FEJL I ADRESSE
    Ved uafhentede pakker eller fejl i adressen, der resulterer i tilbagesendelse til os, gensendes KUN efter aftale og koster kr. 49,- pr. genforsendelse.
    Ved uafhentede pakker eller fejl i adressen, der resulterer i tilbage sendelse til os, modregner vi et gebyr på kr 49,- for de forsendelses- og administrationsomkostninger, forsendelsen har kostet os. Uafhentede pakker ligger 2 uger, hvorefter de annulleres og beløbet minus gebyr, tilbageføres til kunde.


    REKLAMATIONSRET
    Når du handler på www.superprice.dk har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
    Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
    Vi refunderer rimelige fragtomkostninger (dog max 35,-), som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
    Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse (dog KUN efter aftale med os).


    Superprice.dk
    Tryggevældevej 152
    2700 Brønshøj


    Når du returnerer varen, bedes du angive årsagen til returnering.

    Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
    Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
     

    OBS: Send IKKE varer retur, uden nærmere aftale med os. 

    Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Superprice.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

    Center for Klageløsning
    Nævnenes Hus
    Toldboden 2
    8800 Viborg
    www.naevneneshus.dk
     

    Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

     

    BETINGELSER FOR PRISGARANTI
    Varen skal være nøjagtig den samme - og på lager og kunne leveres indenfor 2 hverdage.
    Prisen der sammenlignes med skal beregnes ved køb af samme antal.
    Varen må ikke være på tilbud, udsalg eller nedsat i en tidsbegrænset periode.
    Prisgarantien kan kun benyttes op til 14 dage efter købet.

     

     

    DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
    For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
    - navn
    - adresse
    - telefonnummer
    - e-mail adresse
    - telefonnummer

    Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
    Personoplysningerne registreres hos superprice.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
     

    Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
    Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

    Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
    Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
    Oplysninger afgivet til www.superprice.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
     

     

    Den dataansvarlige på superprice.dk er Superprice.

      

    COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK.

     

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

     

    Cookies:
    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
    Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
    Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

     

    Personoplysninger:

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
    Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

     

    Sikkerhed:
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

     

    Formål:
    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

     

    Periode for opbevaring:
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
    Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
    Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

     

    Videregivelse af oplysninger:
    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

    Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
    Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
    Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

     

    Indsigt og klager:
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
    Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
    Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
    Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
    Henvendelse herom kan ske til: info@superprice.dk
    Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

     

    Udgiver.

    Websitet ejes og publiceres af:
    Superprice.dk
    Tryggevældevej 152
    2700 Brønshøj
    Telefon: 70 239 239
    Email: info@superprice.dk

     

      

    PRICERUNNER KØBSGARANTI.

     

    Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti.

    Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb.

    Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

    Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time.

    At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.

     

    Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
    For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.

    Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter.
    PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

    For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

     

     

    WEBSTATISTIK.

    Vi bruger en webstatistik på superprice.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

    Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere superprice.dk.

    Fortsæt
    Ring eller skriv ved spørgsmål

    Altid dag til dag levering!

    Fragtpriser

    Besøg os på Facebook

    E-mærke godkendt.

    Superprice.dk | Tryggevældevej 152 | 2700 Brønshøj | CVR nummer: DK-33737300
    E-mailadresse: info@superprice.dk | Telefon: +45 70 239 239
    Trustpilot