Søg efter produkter
Produkter
Apple tilbehør »
Mobil tilbehør »
Powerbanks
Opladere til bærbare »
Gaming udstyr »
Høretelefoner
Bluetooth udstyr
Højttalere
Spillekonsol tilbehør »
PC Udstyr
Kabler
R/C Legetøj & Tilbehør
Gadgets
Wallstickers »
Floorstickers
Restsalg
OKTOBER TILBUD - SPAR OP TIL 75% »
100% dansk webshop

Trustpilot TOP 10
Information
  • Om Superprice.dk
  • Om vores priser
  • Købsbetingelser
  •   
  • Persondatapolitik
  •   Reklamationsret  Forsendelse
  • E-mærket
  • Anmeldelser
  • Prisgaranti
  • Betaling via ViaBill
  • EAN-køb
  • Erhvervsaftale
  • Afhentning af varer
  • FAQ
  • Kontakt

    Persondatapolitik


    Persondatapolitik

    Cookies

    En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos
    brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved
    brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

    www.superprice.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets
    funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

    Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende
    måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" ->
    "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"


    Logstatistik:

    Logstatistik bruges på www.superprice.dk og betyder, at et statistik-system opsamler
    information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft,
    hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

    www.superprice.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets
    funktionaliteter.


    DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

    For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

    Navn
    Adresse
    Telefonnummer
    Email-adresse

    Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

    Personoplysningerne registreres hos Superprice.dk og opbevares i 5 år, hvorefter
    oplysningerne slettes.

    Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

    Den dataansvarlige er Superprice.dk.

    Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

    Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

    Oplysninger afgivet til www.superprice.dk videregives eller sælges på ingen måde til
    tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

    Som registreret hos Superprice.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Superprice.dk via e-mail: info@superprice.dk

     

    Fortsæt
    Ring eller skriv ved spørgsmål

    TrustPilot
    Altid dag til dag levering!

    Fragtpriser

    Besøg os på Facebook

    Superprice.dk | Tryggevældevej 152 | 2700 Brønshøj | CVR nummer: DK-33737300
    E-mailadresse: info@superprice.dk | Telefon: +45 70 239 239
    Trustpilot